5-2.jpg

RØYSKATTVEGEN

Kommer for salg

Velkommmen til Røyskattvegen 15!

På Lindeberg i Sørum Kommune kommer det en stor og flott bolig med mulighet for hybel i hoveddelen. Leiligheten i underetasjen vil være på 89,3 kvadrat med hele 3 soverom. Hoveddelen vil være på totalt 183,7 kvadrat med en hybel på 27,5 kvadrat. 

 

Boligen ligger i enden av en blindvei i et skjermet, familievennlig boligområde hovedsakelig bestående av eneboliger. Boligen vil bære preg av høy standard og god kvalitet i utførelsen med moderne fargevalg både på interiør og eksteriør.

Bilder er kun ment som illustrasjon

Prosjektstatus 

Prosjektering

Salgsstart

Byggestart

Ferdigstillelse

Q4 2022

Arbeid pågår

Registrert interesse

2022

BELIGGENHET

Nærmeste skole er Frogner skole som er en 1-10 trinn skole. I Frogner sentrum finner du en hyggelig kafé, matbutikk, frisør, apotek og det du måtte trenge i umiddelbar nærhet. Romerikssenteret ligger 9 min unna med bil, her finner du ca 31 butikker og det er gratis parkering. Jessheim er ikke langt unna, her finner du Jessheim Storsenter med 150 butikker, spisesteder, kino og kultursenter for å nevne noe. 

 

Fasiliteter

Du har naturen i umiddelbar nærhet med muligheter for fotturer på sommeren og muligheter for å gå på ski på vinteren. Det er også kun 20 minutter til Hurdal skisenter som er gamle Akershus største skisenter med 11 nedfarter fordelt på 3 heiser. Melvold svømmehall ligger ca 10 minutter unna. Vil du bade utendørs på sommeren så ligger Hvalstjern badeplass og Vangen badeplass ca 20 kilometer unna. 

Spørsmål til prosjektet? 
 

Send en mail til Inder Singh: 

inder.
singh@lentusgruppen.no

KOLLEKTIVFORBINDELSER

Det er bussholdeplass i umiddelbar nærhet, Frogner togstasjon ligger 3,6 kilometer unna med gode forbindelser og hyppige avganger.