B.jpg

LEIRSKALLHELLINGA

Kommer for salg

Velkommen til Leirskallhellinga 1

Et fantastisk prosjekt med parkeringskjeller kommer for salg! Boligene har svært god beliggenhet med flott utsikt, gode solforhold og som vil bære preg av høy standard og god utførelse. 

Bilder er kun ment som illustrasjon.

Prosjektstatus 

Prosjektering

Salgsstart

Byggestart

Ferdigstillelse

Mai 2021

Q3 2021

Registrert interesse

Q2 2022

BELIGGENHET

Beliggenheten er tilbaketrukket på Nordstrand i Oslo, men likevel svært sentral. Det er kun 1,5 km til Sæterkrysset og kun 350 meter til påkjøring til E6. Området består i hovedsak av eneboliger og rekkehus, og alt man trenger i hverdagen ligger godt innen rekkevidde. Området fremstår som ideelt for barnefamilier med gang- og sykkelavstand til skoler i alle trinn og et rikt utvalg av barnehager. I umiddelbar nærhet til Ljanselva Miljøpark som ligger rett nedenfor huset, altså under 1 minutts gange. Hele området ble oppgradert og ferdigstilt våren 2020 med et vakkert nytt anlegg for turstier og rekreasjon med Ljanselva som samlingspunkt og attraksjon. Her kan man gå rett inn i vakre Østmarka eller helt ned til Hvervenbukta i grønne - og så og si helt bilfrie omgivelser. Nærhet til Leirskallen slalåmbakke og flotte rekreasjons- og turmuligheter i Østmarka med et mangfoldig løypenett, sommer som vinter.

 

Det er et rikt dyreliv i området med både rådyr, elg, rev, grevling og småvilt. Det finnes for øvrig et mangfold av fritidsaktiviteter i nærmiljøet som blant annet nye Nordstrandhallen med plass til 2000 tilskuere til bruk for håndball og fotball. I tillegg har man kunstgressbane på Niffen og Lambertseter idrettsanlegg med flott løpebane samt Lambertseter bad med svømmehall og treningssenter. Leirskallen turnhall, samt mange andre idrettslag og foreninger. Nedenfor Sæterkrysset finner du Nordstrand aktivitetspark med bla. skateramper, klatrestein og basketbane. Nærmeste treningssenter er Sats på Lambertseter og Best Helse på Holtet.

Brannfjell er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart om våren. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Gangavstand til Østensjø fuglereservat. Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som minigolf og diverse andre muligheter for barna. Et svært populært fritidstilbud har de ved EKT Rideskole og Husdyrpark med både rideskole og besøksgård. Videre har du Ekebergparken med klatrepark, skulpturer og turstier. Her finner du bl.a. Ekeberg restauranten og Karlsborg spiseforretning. Fra parken er det flere utsiktspunkter hvor man kan nyte den spektakulære panoramautsikten over hele Oslo.

 

Det er kort vei til glimrende bademuligheter ved fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Nordstrand Bad, Katten, Ingierstrand, Hvervenbukta, Sydstranda på Ulvøya, Malmøya med mulighet for båtplass og båtopplag på Padda. Bekkelagsbadet, som åpnet i 2019, ligger rett før brua ved Ormøya og er blitt en av de mest populære badeplassene i området. Parken på ca. 12 mål har badebrygge, stupetårn, moderne toalettfasiliteter, sandvolleyballbane, ballbinge, parkour og food-truck med mer.

 

 

Skoler og barnehager 

Området sokner til Munkerud Barneskole og Nordseter Ungdomsskole. I nærheten ligger også Nordstrand skole, velrenommerte Lambertseter videregående skole med et rikholdig tilbud av blant annet musikk, økonomi og idrettslinje.
 

Servicetilbud

Det er kort vei til nye Sæter Torg og Lambertseter senter. Sæter Torg ble åpnet høsten 2016 og har blitt et populært samlingspunkt for områdets beboere. Her finner du og spisesteder som Samson Bakeri, kaffebarer som Kaffebrenneriet og Joe & The Juice samt flere kles - og interiørbutikker, Beth's Beauty, frisør, bokhandel, apotek og blomsterbutikk. I nærheten finner du også Lambertseter senter med over 70 forretninger og servicetilbud, caféer og restauranter, vinmonopol, bibliotek og Symra kino. En kort biltur unna på Holtet har du delikatesseforretningen Jacobs, Åpent Bakeri og Lofthus samvirkelag med en av byens beste pizza. I tillegg er det kort vei til Oslo sentrum med alt et rikt byliv kan tilby.

Spørsmål til prosjektet? 
 

Send en mail til Inder Singh: 

inder.
singh@lentusgruppen.no

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON

Området har svært god offentlig kommunikasjon med både buss, trikk, t-bane og tog i gangavstand fra boligen. Bussholdeplass finnes i Nordstrandveien med kun 2 minutter avstand. Det tar ca 8-10 min til T-bane (eventuelt Munkelia eller Mortensrud) og nærmeste trikkeholdeplass ligger på Sæter stasjon.