D1.jpg

KNUT AUBERTS TERRASSE

Velkommen til Knut Auberts Terrasse!

Vi ønsker deg velkommen til Knut Auberts Terrasse i Drammen. Her møter spennende, moderne arkitektur en svært god standard. Her har du en fantastisk utsikt, du bor sentralt, samtidig kan du nyte naturens ro rett utenfor døren din.

 

Leilighetene vil variere i størrelse så her er du garantert å finne noe som dekker dine behov.Moderne og behagelige fargevalg vil gjøre dette til et sted hvor du kan stenge resten av verden ute og senke skuldrene. Reserver leilighet allerede i dag!

Prosjektstatus 

Prosjektering

Salgsstart

Byggestart

Ferdigstillelse

Q1 2023

2022

Registrert interesse

2024

BELIGGENHET

Nærmeste barnehage er Fjell Barnehage som ligger 1,4 kilometer unna og ca 3 ,minutter med bil. Nærmeste barneskole er Brandengen skole som ligger 5 kilometer unna og ca 10 minutter med bil. Dette er en sentral byskole i Drammen med tilsammen ca 525 elever fordelt på 1 til 7 trinn. Skolen ligger på Rundtom med Nordbykollen og Tegelverkstomta som flotte uteskoleområder. Nærmeste ungdomsskole er Galterud skolen som ligger 1,6 kilometer unna og ca 5 minutter med bil. Det er et bredt utvalg av barnehager og skoler i området. 

 

Nærmeste bussholdeplass er Gjerpen Handel som ligger ca 350 meter fra boligfeltet. Ellers så er det 12 minutter til Drammen stasjon og til sentrum av Drammen hvor du finner det aller meste av kafeer, shoppingmuligheter og forskjellige kulturtilbud. Gode rekreasjonsmuligheter i området. 

Sharma.jpg

TAJINDER SHARMA 
 

tas@eie.no
+47 915 86 120

 

EIE Eiendomsmegling

MELD INTERESSE FOR GRANITTSVINGEN PLATÅ

Takk for din henvendelse!

LOKASJON

 

Bilder er kun ment som illustrasjon.