Modern Office Building

FURUTOPPEN

Velkommen til Furutoppen!

Her på Furutoppen i Bjørkelangen, kommer 36 moderne leiligheter med smarte løsninger. Størrelsene vil variere litt, fra 42 kvm, 43 kvm, 87,5 kvm og 88 kvm. Her er det noe for alle! Furutoppen ligger sentralt til på Bjørkelangen. 

Prosjektstatus 

Prosjektering

Salgsstart

Byggestart

Innflytting

2. halvår 2020

1. halvår 2021

Registrert interesse

Antatt 2022

BELIGGENHET

Beliggende på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune, mellom Oslo og grensen til Sverige. Området består av småhusbebyggelse i form av eneboliger og flermannsboliger, samt næringsbebyggelse med blandet formål. Eiendommen er beliggende langs riksvei 170 som er hovedfartsåren frem til E22 og Lillestrøm. I tillegg er eiendommen beliggende kort vei fra kollektivtransport i form av busstrasè.Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 35 min til Lillestrøm, 50 min til Oslo S, 52 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige. 

Landsbyen Bjørkelangen er i stadig utvikling med nyetableringer innen næring og service samt nybygg av eneboliger, småhus og leiligheter. I de senere årene har det blitt bygget ny skole på Bjørkelangen, nytt helsehus for hele befolkningen og ny svømmehall (Bjørkebadet). Aurskog Høland kommune har fokus på utvikling og nyetableringer og ønsker å være en attraktiv kommune for tilflytting og etablering av bedrifter. Kommunen har gode oppvekstvilkår for barn og unge. Idrettsmiljøet er godt og det finnes mange frivillige organisasjoner. De store skogs- og naturområdene med tilhørende sjøer og vassdrag gir muligheter for et rikt friluftsliv.

Størrelsene på leilighetene vil variere, de vil være på henholdsvis 42-50 kvadratmeter og 74-88 kvadratmeter og bestå av 2-roms og 3-roms.

OVERSKRIFT BELIGGENHET

Avsnitt her 

PerMegler4.jpg

PER ANDERS LINDSTAD 
 

pal@eie.no
+47 977 69 567

 

EIE Eiendomsmegling