Kildeveien33_02_15022021.jpg

ALULA

Barnevennlig | Kommer for salg

Velkommen til Østreheimsveien 10 F-G!

Her kommer det eksklusive tomannsboliger i attraktive og meget barnevennlige omgivelser på Årvoll i Oslo. Boligene har gode solforhold og ligger i en vei med lite gjennomgangstrafikk. Tomannsboligene har sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til det meste. Det er også kort vei til naturen - noe som gjør dette til et svært ettertraktet sted.
 

Prosjektet består av 2 tomannsboliger med hver sin utleiedel og parkeringskjeller. Begge tomannsboligene vil bære preg av høy standard og bruk av materialer med høy kvalitet.

Bilder er kun ment som illustrasjon.

PROSJEKTSTATUS

Prosjektering

Salgsstart

Byggestart

Ferdigstillelse

2021

Arbeid pågår

Registrert interesse

2021

BELIGGENHET

Østreheimsveien ligger flott til i rolige og skjermede omgivelser på Årvoll i Oslo med flott utsikt. Boligen har en svært ettertraktet beliggenhet i et veletablert og rolig boligområde. Dette er et populært og perfekt boligområde for både familier og de naturglade friluftsinteresserte menneskene. Området er et fantastisk utgangspunkt for spaserturer, løpeturer, sykling og langrenn. I nærområdet finner du Årvoll Gård som har en rekke kulturarrangement og ulike aktiviteter for store og små.  Årvoll senter ligger ikke langt unna med blant annet apotek, kafé, frisør og matbutikk. 

Det er kort avstand til bussholdeplass hvor det er hyppige avganger. Her går 22, 25, 31 og 33 bussen som dekker det meste av avstandene. En kort spasertur unna finner du populære “isdammen” som er det perfekte stedet for bading, grilling og hygge i rolige og idylliske omgivelser. Kort vei til Lillomarka med lysløyper, Grefsenkleiva med sine flotte turstier sommer som vinter, Trollvann og Linderudkollen med badevann og hoppbakke. Dette er stedet for deg som ønsker å bo i et solrikt område med flott utsikt i nærheten av marka, men likevel sentralt! 


 

Barnehager og skoler
 

Boligen sogner til Årvoll barne- og ungdomsskole. Det er flere barnehager i området:

- Lykketrollet familiebarnehage (0-3 år) 0.4 km

- Kilden barnehage (1-6 år) 0.5 km

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON

Det er gangavstand til bussholdeplass, der både Østreheimsveien og Årvollveien er 1 minutt unna. T-banestasjon Veitvet har 12 minutter gangavstand og Linderund er rundt 10 minutter.  Togforbindelser er i nærheten, der Alna stasjon har rundt 8 minutter bilavstand, Grefsen stasjon med rundt 6 minutter, og Nydalen stasjon med ca 10 minutter.  Det brede tilbudet med hyppige avganger gjør at du enkelt kan komme deg dit du vil.

Oslo Gardermoen: 45 km
Oslo Sentralstasjon: 6,6 km
Grefsen Jernbanestasjon: 2,7 km
Sinsen t-banestasjon: 2,5 km
Doktor Smiths vei trikkeholdeplass: 1,8 km
Bussholdeplass: 300 m.